Vælg en side

Om os

Alt til det moderne landbrug

I dag er et landbrug en moderne virksomhed lige som alle andre. Her er der fokus på rentabilitet, effektivitet og optimering af alle arbejdsgange. Samtidig er den moderne landmand underlagt miljø- og lovgivningsmæssige restriktioner, der gør det ekstra udfordrende at være landmand.

Derfor har vi gjort det nemt for dig at foretage alle dine bestillinger af udstyr og tilbehør til din besætning på et sted. Det sparer dig masser af tid, og sikrer dig samtidig konkurrencedygtige priser og altid professionel sparring fra vores dygtige medarbejdere.

Sådan handler du hos Sydgros!

Alt til din besætning på et sted 

Hos Syd Gros finder alt inden for kosttilskud, inventar og andet udstyr til din besætning af køer, grise, fjerkræ, får og andre husdyr samlet på et sted.

Nem bestilling og hurtig levering

Klik dig ind på den rigtige produktkategori, vælg mellem det store udvalg og bestil. Vi leverer hurtigt og direkte hjem til din stalddør.

Altid til at finde det rigtige

Til hvert produkt finder du alle nødvendige oplysninger om de enkelte produkter, så du nemt kan foretage det rigtige valg.

Bestil nu, betal senere

Hos Syd Gros kan du vælge mellem at betale med det samme, eller få tilsendt en faktura hver måned for dine køb – og betale senere.

Få de bedste tilbud

Angiv de oplysninger, der passer for din gård og din besætning. Så sørger vi for, at du altid får de mest relevante og bedste tilbud.

Vi kender den moderne landmand

Syd Gros Landbrugsartikler er en sønderjysk familievirksomhed, som i over 19 år har leveret
landbrugsartikler og diverse tilbehør til landmændene i Danmark.

Det har givet os et uvurderligt indblik i den moderne landsmands udfordringer. Derfor er du sikker på, at du altid får den bedste rådgivning, og finder de helt rigtige produkter hos os!

Altid konkurrencedygtige priser

Hos Syd Gros Landbrugsartikler anvender vi en række stærke og internationale leverandører, der udmærker sig ved altid at være på forkant med både den nyeste viden og de seneste krav til landbruget.

Det sikrer dig produkter, som lever op til dagens krav og forventninger – og er med til at gøre din bedrift meget mere rentabel.

Bliv forhandler

Udfyld formularen og ansøg om at blive forhandler hos Sydgros.dk

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti