BUCAS

Det intelligente valg

Det rette dækken til din hest 

Irske Bucas har siden 1981 produceret hestedækkener til alle årstider og anledninger samt grimer, sadelunderlag mm. Bucas holder sig løbende opdateret omkring hvad der sker i tekstilindustrien, og tager det med i udviklingen af deres dækkener. Bucas har formået at holde sig helt i front inden for deres branche i mere end 40 år.

Hos Bucas finder du alle former fra dækkener, lige fra tykke og varme vinterdækkener og lette sommer- og overgangsdækkener. Bucas har vandtætte og åndbare dækkener, og med deres særlige Stay-Dry teknologi som tørrer våde heste.

Bucas tilbyder også forskellige former for terapidækkener, tørredækkener og dækkener, der er særdeles velegnet til transport.

Hunden skal heller ikke snydes, så den kan du også få et dækken til.

Alt det andet praktiske tilbehør

Skal hesten på tur eller til stævne, finder du også et bredt udvalg af udstyr fra Bucas.

Du kan få en praktisk halebeskytter og gamacher til transport. Eller åndbare sadelunderlag og regntætte skridtdækkener. Du kan også få vaskemiddel samt imprægnering til dækkenerne. Ligesom du kan købe grimer og træktove i mange flotte farver. Bucas tilbyder også Therapy sadelunderlag og tynde dækkener, som reflekterer hestens kropsvarme og afhjælper ømme muskler.

Så uanset hvilken form for dækken eller tilbehør din hest har brug for, finder du helt sikkert et produkt fra Bucas, der passer til hestens behov.

Bucas – Over 40 år på toppen

Siden Bucas blev grundlagt i Cork, Irland i 1981, har de fusioneret den stolte irske hestetradition med den nyeste teknologiske udvikling og erfaring inden for både tekstil-, rumfarts- og en lang række andre industrier.

Derved har de været i stand til at udvikle en bred vifte af teknisk avancerede dækkener og andre beklædningsgenstande til hesten, som er hestelængder foran alle konkurrenterne.

Gennem årene har de været førende på markedet med bl.a. vandtætte, åndbare og dækkener med UV-beskyttelse.

Hver gang har de udnyttet teknologier fra andre brancher og skabt et avanceret, brugbart og holdbart produkt, som har gjort livet lettere for både hest og hesteejer.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti

  Tech Stirrups