HORSLYX

Det perfekte vitamin-, mineral- og kosttilskud til hesten forklædt som sliksten

Den nemmeste måde at holde hesten sund

Engelske Horslyx tilbyder en række forskellige vejrbestandige sliksten, som er fyldt med vigtige vitaminer, mineraler, sporstoffer og andre former for kosttilskud, som giver dig en sundere hest.

Vælg f.eks. den Originale Balancer. Den sikrer hesten et dagligt tilskud af vigtige vitaminer og mineraler, samt udvalgte sporstoffer som holder hesten aktiv og sund.

Eller Mint Balancer med ægte pebermynteolie, der er ideel til kræsne heste.

Endelig kan du en anskaffe en Garlic Balancer-sliksten, der kan virke afskrækkende på insekter. Den giver hesten et tilskud af naturlig hvidløg.

Horslyx fås i flere forskellige størrelser, lige fra Mini som er god til belønning, strækøvelser med hesten eller til læssetræning. Og helt op til de store beholdere til foldbrug ved større hesteflokke.

Horslyx sliksten – den geniale løsning

Ved at tilføje vigtige vitaminer, mineraler og andre former for kosttilskud til hestens sliksten, kan du sikre dig at din hest får et dagligt indtag af de vigtige stoffer, som er med til at holde den sund og rask.

Det er stoffer og kosttilskud, som hesten ikke kan få igennem det daglige strå- og græsfoder, og som sjældent indgår i det eventuelt andet foder, som du giver din hest.

Slikstenen er en utrolig praktisk måde at sikre en daglig tilførsel. Den kan hænges op både indendørs i hestens boks eller hænges på folden.

Horslyx – bygget på en god idé

Det engelske firma Horslyx er historien om et firma, som blev bygget på en god idé. Og et produkt, som med årene er blevet raffineret, udvidet og udviklet til perfektion. Både i produktudvalg og tilbehør.

For som allerede nævnt findes der en Horlyx sliksten til ethvert af hestens særlige behov. Både når det gælder indtag af vitaminer og mineraler.

Alle Horslyx sliksten fremstilles ved hjælp af en patenteret proces, hvor de virksomme ingredienser først koges sammen uden unødvendige kemiske konserveringsmidler og fyldstoffer. Under afkølingen tilsættes vitaminer, mineraler og temperaturfølsomme sporstoffer.

Derefter blandes ingredienser og bindemidler sammen, og presses til den færdige sliksten.

Denne hærdes derefter ved en særlig proces, som gør den vejrbestandig, og reducerer dårlig lugt. Processen tilfører ingen giftstoffer, som er farlige for hesten, men sikrer, at de altid har adgang til en velsmagende sliksten.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti

  Tech Stirrups