KERBL

  • Covalliero

  • Aesculap

  • Magic Brush

 

Intet salg til private

Alt i rideudstyr

Covalliero tilbyder alt inden for beklædning, rideudstyr, longering mm. til både hest og rytter i stærk tysk kvalitet.

Produkterne er nøje udvalgt og designet til at dække alle de behov, du har som rytter – både i hverdagen og til stævner.

Så uanset om du har brug for en ny grime, et longetov eller skal bruge et sæt stilfuldt ridetøj til stævnet, har Covalliero det, du søger til både dig og din hest.

KERBL tilbyder også mange forskellige basisvarer som strigler, staldinventar mm.

Aesculap

Aesculap har lavet “Made in Germany”-kvalitet siden 1912, i form af innovative og prisvindende produkter til pels- og hårpleje til alle slags erhverv, såsom grooms, dyrlæger og frisører, men også til alle, der ønsker en Premium Aesculap-klipper.

Magic Brush

Magic Brush er uundværelige i strigletasken, da de fjerner snavs og pels fra både hest og underlag.

Striglerne er i farverige- og neutrale farver i god og holdbar kvalitet, og er populære blandt både ryttere og grooms.

KERBL – ægte tysk kvalitet

Tyske KERBL er et rigtigt familieforetagende, der nu i tre generationer har leveret alt lige fra staldartikler, rideudstyr til indhegninger til landbruget.

Firmaet startede med at producere et særligt hjælpemiddel til svære kalvefødsler helt tilbage i 1967. Men over tid udvidede familieforetagendet sig med andre landbrugsprodukter, og også produkter til heste og hobbydyr.

Mange af udvidelserne i produktsortimentet skete gennem opkøb af tyske og andre europæiske virksomheder. Derfor er det lille familieforetagende med tiden blevet til en stor spiller på det europæiske marked.

Bliv godt dækket ind med KERBL rideudstyr

Vælger du at føre et bredt udvalg af KERBL-produkter og brandet Covalliero i din rideudstyrsbutik, er du godt dækket ind med udstyr til både hest og rytter.

Det giver dig produkter i høj kvalitet, hvor der samtidig er en rød tråd gennem design og udførsel. Det gør det nemt at se, hvor folk har købt deres rideudstyr.

I Danmark er vi importør af KERBL rideudstyr, og som forhandler får du adgang til online indkøb af det tyske kvalitetsmærke, samt produkter fra en række af andre anerkendte, internationale brands.

 

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti

  Tech Stirrups