Vælg en side

STORT UDVALG I RIDEUDSTYR TIL BÅDE HEST OG RYTTER

Intet salg til private

Alt for rytteren

Alt i rideudstyr

KERBL tilbyder alt inden for staldartikler, strigler, sadelunderlag, grimer, longeringsudstyr, ridetøj og sikkerhedsudstyr til både hest og rytter i stærk tysk kvalitet.

Produkterne er nøje udvalgt og designet til at dække alle de behov, du har som rytter – både i hverdagen og til stævner.

Så uanset om du har brug for en ny grime eller et longetov, et nyt hønet eller skal bruge et sæt stilfuldt ridetøj til stævnet, har KERBL det, du søger til både dig og din hest.

Vores produkt

Covalliero – KERBLs eget brand med stilfuldt rideudstyr

Måske har du allerede hørt om ridetøj og rideudstyr fra Covalliero. De er kendt for deres stilfulde og gennemtænkte ridetøj til rytteren og smart og praktisk rideudstyr til hesten.

Men på trods af det ikke særlig tyske navn, er Covalliero tysk hele vejen igennem. For Covalliero er KERBLs high-end mærke. Her finder du kun det bedste af det bedste, uanset om det er hesten eller rytteren, der skal klædes på.

KERBL – ægte tysk kvalitet

Tyske KERBL er et rigtigt familieforetagende, der nu i tre generationer har leveret alt lige fra staldartikler, rideudstyr til indhegninger til landbruget.

Firmaet startede med at producere et særligt hjælpemiddel til svære kalvefødsler helt tilbage i 1967. Men over tid udvidede familieforetagendet med andre landbrugsprodukter og også produkter til heste og hobbydyr.

Mange af udvidelserne i produktsortimentet skete gennem opkøb af tyske og andre europæiske virksomheder. Derfor er det lille familieforetagende med tiden blevet til en stor spiller på det europæiske marked.

Bliv godt dækket ind med KERBL rideudstyr

Vælger du at føre et bredt udvalg af KERBL-produkter og highend brandet Covalliero i din rideudstyrsbutik, er du godt dækket ind med udstyr til både hest og rytter.

Det giver dig produkter i høj kvalitet, hvor der samtidig er en rød tråd gennem design og udførsel. Det gør det nemt at se, hvor folk har købt deres rideudstyr.

I Danmark er vi importør af KERBL rideudstyr, og som forhandler får du adgang til online indkøb af det tyske kvalitetsmærke, samt produkter fra en række af andre anerkendte, internationale brands.

Vi sender din bestilling samme dag, som vi modtager den, og samler alle dine bestillinger på en samlet regning, som vi sender til dig hver måned med en god kredit.

Det gør det nemmere, og giver dig bedre muligheder for at skabe en succesfuld rideudstyrsbutik med Sydgros.dk som samarbejdspartner.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti