Equiline Saddle Division

Sadler, trenser og gjorde til alle discipliner

Få den bedste kontakt med hesten

Italienske Equiline Saddle Division er den kræsne og ambitiøse rytters førstevalg, når de skal bruge sadler, trenser og gjorde til enten dressur, spring, jagt eller Military.

Alt fra trenser, sadler og gjorde er nemlig udviklet specielt til at give rytteren den bedste kontakt med sin hest. Det sikrer dig en bedre føling med hesten.

Samtidig får du stilfulde produkter i ekstrem holdbar og god kvalitet. Det er produkter, du kan glæde dig over i mange år.

Trenser og tøjler

Med en trense fra Equiline Saddle Division får du en flot og stilfuld trense i ægte italiensk læderkvalitet, som er behagelig for både hest og rytter.

 

Sadler og gjorde

De sande stjerner hos Equiline Saddle Division er naturligvis deres sadler. Mange af dem er allerede ikoniske inden for den ridesport, som de er udviklet til, og efterspørgslen er stor.

Hos Equiline Saddle Division finder du sadler til alt lige fra hygge rideturen i skoven over stilfulde dressursadler med såkaldt Flap Grip teknologi, og til springsadler med god støtte for både rytter og hest. Equiline tilbyder også et bredt udvalg af jagtsadler, som både er behagelige at sidde i og giver sublim støtte ved både spring og galop.

Til Equilines sadler tilbyder det italienske firma også et bredt udvalg af gjorde – både helt almindelige, men også specialudviklede gjorde til forskellige discipliner- og hestetyper.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti

  Tech Stirrups