Equiline Saddle Division

Sadler, hovedtøjer, gjorder og bid til alle former for engelsk ridning

Få den bedste kontakt med hesten

Italienske Equiline Saddle Division er den kræsne og ambitiøse rytters førstevalg, når de skal bruge sadler, hovedtøjer, gjorder og bid til en af de klassiske engelske ridearter som f.eks. dressur, spring, jagt, Cross Country og Military.

Alt fra tøjlerne over bidet og til sadlen og gjorden er nemlig udviklet specielt til at give rytteren den bedste kontakt med sin hest. Det får hesten til at reagere på selv dit mindste vink, og sikrer dig den tætte kontakt til hesten, som gør det muligt at score højt i f.eks. et dressurprogram.

Samtidig får du stilfulde produkter i ekstrem holdbar og god kvalitet. Det er produkter, du kan glæde dig over i mange år, og som ikke efterlader nogen i tvivl om, at du er en dygtig, målrettet og ambitiøs rytter.

Hovedtøj, bid og tøjler

Med et komplet hovedtøj fra Equiline Saddle Division får du de bedste muligheder for at styre din hest helt præcist. Samtidig får du et flot og stilfuldt hovedtøj i ægte italiensk læderkvalitet, som er behageligt for både hest og rytter, og fortæller alle, som har forstand på de dele, at du ved, hvad du vil, og ved hvad der er godt.

Alle bid er udviklet til at give en tæt kontakt til hesten uden at gøre det ubehageligt for hesten. Det er også nemt at skifte bid, hvis det skulle blive nødvendigt, ligesom du selvfølgelig altid finder et hovedtøj med den bidtype, som passer til den form for ridesport, du dyrker.

Sadler og gjorder

De sande stjerner hos Equiline Saddle Division er naturligvis deres sadler. Mange af dem er allerede ikoniske inden for den ridesport, som de er udviklet til, og efterspørgslen er stor.

Hos Equiline Saddle Division finder du sadler til alt lige fra hyggerideturen i skoven over stilfulde dressursadler med såkaldt Flap Grip teknologi og til springsadler med god støtte til springet for både rytter og hest. Equiline tilbyder også et bredt udvalg af Cross Country og jagtsadler, som både er behagelige at sidder i og giver sublim støtte ved både spring og galop.

Til Equilines sadler tilbyder det italienske firma også et bredt udvalg af gjorde – både helt almindelige og specialudviklede gjorde til forskellige ridearter og forskellige hestetyper.

Derfor mener vi

Det bedste valg til din forretning

Som sælger af rideudstyr vil du gerne give dine kunder de bedste produkter til den bedste pris. Samtidig vil du gerne have de bedste vilkår at sælge dem på.

Med hovedtøjer, sadler og andet til rytterens tur på hesten fra Equiline Saddle Division i din butik, får kunderne et kvalitetsindtryk af dit udvalg. For kvaliteterne ved Equilines sadler er velkendte blandt ridefolk – og både duften og følelsen af at få et Equiline-produkt i hænderne overbeviser hurtigt dem, som ikke kender mærket i forvejen.

Køber du Equilne Saddle Division engros hos SydGros.dk, får du mulighed for at få både en god avance og kunne sælge produkterne til en god pris. Samtidig giver vi dig de bedste vilkår at sælge sadler med videre på. For alle dine bestillinger samles på en månedlig regning med en god kredit.

Så opret dig som forhandler i dag, og giv dine kunder de bedste saddel-produkter til deres hest.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti