KASK

Safety first – then fashion

Sikkerhedshjelme i allerhøjeste kvalitet 

KASK, der har base i Italien, har specialiseret sig i at udvikle, designe og fremstille sikkerhedshjelme af højeste kvalitet. I alle anvendelsesområder er KASK hjelme i front indenfor skiløb, cykling, bjergbestigning, ridning, ekstremsport eller på byggepladser.

KASK ridehjelme er håndlavede fra start til slut i Italien af 15 dedikerede medarbejdere, som hver dag gør deres ypperste for din sikkerhed. En KASK hjelm tager 24 timer at producere, og hver enkelt detalje er nøje udvalgt. KASK fås i to serier; Kooki som er vores nyeste skud på stammen og Dogma. Dogma serien kan designes efter kundens eget ønske med materialer af ægte Swarovski. KASK er naturligvis både VG-1 og ASTM godkendt.

En perfekt balance

KASK blev etableret i 2004 og er en relativt ung virksomhed, men takket være et talentfuldt team af eksperter og partnerskaber med Italiens markedsledende fabrikker har virksomheden på denne korte tid været igennem en enorm udvikling præget af succes hele vejen igennem. KASK er blevet tildelt priser som ISPO og Eurobike.

KASK’s mission er at opretholde en perfekt balance mellem teknologisk ekspertise, funktionalitet, sikkerhed og attraktivt design i deres produkter. KASK forsker konstant og leder efter måder at gå ud over og forbedre kvaliteten af ​​KASK hjelme endnu mere. Nu blandt de bedste mærker inden for sport og udendørs, er KASK forpligtet til at opretholde de højeste standarder inden for produktion af sikkerhedshjelme for at sikre den højeste kvalitet og tilbyde de bedste beskyttelseshjelme til de mest krævende kunder.

KASK’s perfekt ergonomiske hjelme

Hjelmene er udelukkende produceret i Italien, og er blevet udviklet til at passe til behovene hos verdens bedste atleter. Derfor sikrer de brugeren enestående komfort, selv under de mest stringente omstændigheder.

KASK kvalitet er en garanti som følge af mange omhyggeligt overvågede sikkerhedstests og innovative teknologier, der bruges ved design af hjelme. Alle KASK produkter er 100% fremstillet i Italien, og har gennemgået de mest strenge sikkerheds- og kvalitetstest af KASKs særprægede CSD projekt – ComfortSafetyDesign.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti

  Tech Stirrups