Leovet

PLEJEPRODUKTER TIL HESTEN,
DU TØR BRUGE PÅ DIG SELV

Intet salg til private

 

 

 

 

Godt at vide

Plejeprodukter til hesten uden farlig kemi

Med tyske Leovet får du plejeprodukter til din hest, som kun indeholder helt naturlige ingredienser. Her er ingen farlig kemi, der er skadelig for hverken hesten eller dig.

Så er du en kvalitetsbevidst hesteejer der gerne vil have at din hest tager sig bedst muligt ud, behøver du ikke udsætte den for farvestoffer eller farlige tilsætningsstoffer.

Leovet anvender kun naturlige ingredienser, som har en dokumenteret og kendt effekt.

Success opskriften

Alt i naturlige plejeprodukter

Leovet tilbyder alt lige fra hov-, hud- og pelspleje til grooming- og shampoo. Ligeledes insektspray og produkter mod hudirritation og sommereksem.

Derudover laver Leovet også en række produkter til f.eks. læderpleje og pleje- og helingsprodukter.

Alt sammen udviklet af naturlige ingredienser fra grøntsager, frugter, blomster og andre naturlige virkemidler.

Så uanset om du drømmer om at stille op med den mest skinnende hest til stævnet, eller gerne vil skåne både hesten, dig selv og miljøet for farlig kemi i hverdagen, finder du en løsning fra Leovet som dækker dit behov.

Skabt af en passioneret hesteejer
og farmaceut

Udviklingen af de naturlige produkter til hestepleje fra Leovet blev startet af den tyske farmaceut og konkurrencerytter Dr. Ulf Jacoby.

Han overtog sine forældres apotek i Lahnau i Tyskland i 1974. Det var samme år, som han begyndte at stille op til ridestævner med sin egen hest. Her blev han overrasket over, hvilke følgevirkninger mange af de plejeprodukter havde, som blev anvendt inden for ridesporten.

Han begyndte derfor at interessere sig for at skabe sundere og mere naturlige alternativer. Både ud fra sin faglighed og som aktiv rytter, der gerne ville passe bedst muligt på sin hest.

Køb Leovet engros hos Sydgros.dk

Vil du gerne tilfredsstille de mere kræsne, miljø- og sundhedsbevidste kunder i din rideudstyrsbutik, bør du have et bredt udvalg af plejeprodukter fra Leovet på hylderne.

Derved kan du give dine kunder et sundere og mere naturligt alternativ, som hverken har skadelige bivirkninger for hesten, rytteren eller miljøet.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti

  Tech Stirrups