Sydgros Hesteartikler Lars Nissen er forpligtet til at holde dette websted opdateret og indholdet korrekt. Skulle du mod forventning finde noget, der enten ikke er korrekt eller ikke opdateret, vil vi sætte stor pris på, om du informerer os. Indiker gerne. hvor på siden du fandt informationen, der bør rettes. Vi kigger på det så hurtigt som muligt. Du kan kontakte os på: sydgros@sydgros.dk.

Alle personlige data, du leverer os i forbindelse med dit svar eller anmodning om information, vil kun blive brugt i overensstemmelse med vores fortrolighedserklæring.

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til indhold på dette websted er tildelt i Sydgros Hesteartikler Lars Nissen eller i tredjepart, der har placeret indholdet selv, eller fra hvem Sydgros Hesteartikler Lars Nissen har opnået en brugerlicens.

Kopiering, formidling og anden brug af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Sydgros Hesteartikler Lars Nissen, undtagen og kun i det omfang det ellers er fastsat i forordninger eller lov (som f.eks. Retten til at citere), medmindre det specifikke indhold tilsiger noget andet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilgængeligheden af ​​webstedet, så tøv ikke med at kontakte os.