Plejeprodukter til hesten,
du tør bruge på dig selv

Intet salg til private

Vi tilbyder

Se vores produkter

Godt at vide

Plejeprodukter til hesten uden farlig kemi

Med tyske Leovet får du plejeprodukter til din hest, som kun indeholder helt naturlige ingredienser. Her er ingen farlig kemi, der er skadelig for hverken hesten eller dig selv.

Så er du kvalitetsbevidst hesteejer, og gerne vil have, at din hest tager sig bedst muligt ud, behøver du ikke udsætte den for farvestoffer eller farlige tilsætningsstoffer.

Leovet anvender kun naturlige virkemidler, som har en dokumenteret og kendt effekt.

Success opskriften

Alt i naturlige plejeprodukter

Leovet tilbyder alt lige fra hov-, hud- og pelspleje til grooming- og shampoo. Ligeledes insektspray og produkter mod hudirritation og sommereksem.

Derudover laver Leovet også en række produkter til f.eks. pleje af læder og en række pleje- og helingsprodukter.

Alt sammen udviklet af naturlige ingredienser fra grøntsager, frugter, blomster og andre naturlige virkemidler.

Så uanset om du drømmer om at stille op med den mest skinnende hest til stævnet, eller gerne vil skåne både hesten, dig selv og miljøet for farlig kemi i hverdagen, finder du en løsning fra Leovet, som dækker dit behov.

Skabt af en passionerethesteejer
og farmaceut

Udviklingen af de naturlige produkter til hestepleje fra Leovet blev startet af den tyske farmaceut og konkurrencerytter Dr. Ulf Jacoby.

Han overtog sine forældres apotek i Lahnau i Tyskland i 1974. Det var samme år, som han begyndte at stille op til ridestævner med sin egen hest. Her blev han overrasket over, hvilke følgevirkninger mange af de plejeprodukter havde, som blev anvendt inden for ridesporten.

Derfor begyndte han at interessere sig for at skabe sundere og mere naturlige alternativer. Både ud fra sin faglighed og som aktiv rytter, der gerne ville passe bedst muligt på sin hest.

Køb Leovet engros hos Sydgros.dk

Vil du gerne tilfredsstille de mere kræsne, miljø- og sundhedsbevidste kunder i din hesteudstyrsbutik, bør du have et bredt udvalg af plejeprodukter fra Leovet på hylderne.

Derved kan du give dine kunder et sundere og mere naturlige alternativ, som hverken har skadelige bivirkninger for hesten, ryttere eller miljøet som helhed.

Som forhandler af Leovet, får du adgang til hele vores online engros-webshop, hvor du nemt og hurtigt kan bestille produkter fra både Leovet og alle de andre internationale brands, vi repræsenterer i Danmark.

Samtidig har vi gjort det nemmere for dig at have de rigtige produkter på lager. For vi sender dine bestillinger, samme dag som vi modtager dem, og samler månedens indkøb på en enkelt faktura med en god kredit.

Så vil du handle hos en grossist, som forstår de vilkår, du har at drive en fysisk rideudstyrsbutik på, skal du blive forhandler hos Sydgros.dk.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti