Vælg en side

Pleje

Som dets største organ er huden ofte blevet omtalt som spejlbillede af den generelle sundhed. At holde huden sund er altafgørende, da den beskytter kroppen mod klima, bakterier, svampe, parasitter, vand og dehydrering.

Hud og pels spiller også en vigtig rolle i opretholdelsen af ​​tilstrækkelig kropstemperatur. I naturen plejer heste naturligt sig selv og hinanden ved at rulle eller “nippe” til hinanden. I tilfælde af vores tamme heste har mennesker for det meste overtaget den daglige pleje af hestens frakke. Børstning og rengøring fjerner sved, snavs og døde hudceller. Det stimulerer også cirkulationen og produktionen af ​​talg fra talgkirtlerne.

For ridning af heste skal områderne omkring sadlen, benene og føtalåsene få særlig opmærksomhed. Anvendelsen af ​​et pelsglansprodukt, f.eks. leovet Coat Sheen + Tangle Free eller Silkcare Conditioner giver pelsen en silkeagtig glans. Det lange hår bliver meget lettere at kæmme.

Frakke og hår næres og dækkes af et beskyttende skjold mod snavs. Power Detangler Kamille og Power Detangler Valnød fra leovet er specielt lavet til at forbedre bestemte farver på hestens pels naturligt. Samtidig beskytter et UV-filter håret i pelsen mod solskader, og et ekstra flueafvisende middel hjælper med at stoppe fluer.

Hvis hesten skal vaskes, anbefaler vi at bruge specielle hestshampoo. Vores produkter er optimalt tilpasset til at imødekomme hestens specielle krav. På denne måde beskyttes både hud og pels mod udtørring, og deres naturlige beskyttende kraft opretholdes.

For heste med kløe i halebroen eller mankehovedet er No Rub designet til at give lindring. No Rub indeholder salicylsyre, urinstof og en særlig svovlholdig forbindelse. Blandingen har en anti-kløe, keratolytisk og fugtgivende virkning.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti