HORSLYX
Det perfekte vitamin-, mineral- og kosttilskud til hesten forklædt som slikkesten

Den nemmeste måde at holde hesten sund

Engelske Horslyx tilbyder en række forskellige vejrbestandige slikkesten, som er fyldt med vigtige vitaminer, mineraler, sporstoffer og andre former for kosttilskud, som giver dig en sundere hest.

Vælg f.eks. den originale Balancer-slikkesten. Den sikrer hesten et dagligt tilskud af vigtige vitaminer og mineraler, samt udvalgte sporstoffer som holder hesten aktiv og sund.

Eller Respiratory-slikkestenen, som styrker hestens åndedrætssystem, så den får en bedre udnyttelse af hvert åndedrag, som den tager.

Endelig kan du en anskaffe en Garlic Balancer-slikkesten. Den giver hesten et tilskud af naturlig hvidløg.

Horslyx fås i flere forskellige størrelser, lige fra Mini som er god til belønning, strækøvelser med hesten eller til læssetræning. Og helt op til de store beholdere til foldbrug ved større hesteflokke.

Horslyx sliksten – den geniale løsning

Ved at tilføje vigtige vitaminer, mineraler og andre former for kosttilskud til hestens slikkesten, kan du sikre dig, at din hest får et dagligt indtag af de vigtige stoffer, som er med til at holde den sund og rask.

Det er stoffer og kosttilskud, som hesten ikke kan få igennem det daglige strå- og græsfoder, og som sjældent indgår i det eventuelt andet foder, som du giver din hest.

Slikkestenen er en utrolig praktisk måde at sikre en daglig tilførsel. Den kan hænges op både indendørs i hestens boks eller hænges på folden.

Horslyx – bygget på en god ide

Det engelske firma Horslyx er historien om et firma, som blev bygget på en god ide. Og et produkt, som med årene er blevet raffineret, udvidet og udviklet til perfektion. Både i produktudvalg og tilbehør.

For som allerede nævnt findes der en Horlyx slikkesten til ethvert af hestens særlige behov. Både når det gælder indtag af vitaminer og mineraler.

Alle Horslyx slikkesten fremstilles ved hjælp af en patenteret proces, hvor de virksomme ingredienser først koges sammen uden unødvendige kemiske konserveringsmidler og fyldstoffer. Under afkølingen tilsættes vitaminer, mineraler og temperaturfølsomme sporstoffer.

Derefter blandes ingredienser og bindemidler sammen, og presses til den færdige slikkesten.

Denne hærdes derefter ved en særlig proces, som gør den vejrbestandige, og reducerer dårlig lugt. Processen tilfører ingen giftstoffer, som er farlige for hesten, men sikrer, at de altid har adgang til en velsmagende slikkesten.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti