Vælg en side

Undgå stresfyldte situationer

Efter en intensiv træning er det vigtigt at give den heste fritidspartner den rigtige form for pleje for at hjælpe med hurtig bedring og regenerering. Dette skal begynde med en grundig rengøring af hovene for at frigøre dem fra små sten og andre genstande. Hvis frakken er svedig, rengøres den bedst ved børstning eller vask.

At lade hesten rulle er også behageligt for de fleste heste. Efter mere intensive træningssessioner tilrådes det at køle anstrengte ben for at undgå udvikling af inflammatoriske processer. Dette hjælper forstørrede skibe med at trække sig sammen igen, hvilket forhindrer væskeansamling (hævede ben). Ben kan også afkøles med vand. Dette er dog tidskrævende, og effekten varer ikke særlig længe.

Vi anbefaler vores specialudviklede produkter, Cold Pack, Mineral Pack plus Arnica, eller ° Cellsius, der forbliver på plads selv på en våd frakke. Disse produkter garanterer en langvarig køleeffekt. Specielt udvalgte ingredienser såsom arnica, rosmarinolie og røgelse stimulerer blodcirkulationen og har antiinflammatoriske egenskaber.

Muskler og led kan slappe af og komme sig. Ud over specifik pleje hjælper andre faktorer også en hest med at regenerere efter hård træning.

Hesten skal have lov til at bevæge sig rundt, og rolige omgivelser hjælper med at undgå stressudvikling.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti