Stilfuld beklædning til hest og rytter i flot, italiensk design og kvalitet

Intet salg til private

Alt for hesten

Når kun det bedste er godt nok

Italienske Equiline er den kræsne rytters valg af beklædning til både sig selv og deres hest. Her får du trendy ridetøj i det helt rigtige look til både herre og dame, lækre sadelunderlag, bandager, dækkener og andre former for beklædning til hesten.

Alt sammen i stilfuldt italiensk design og kvalitet. Det sender et tydeligt tegn til alle om, at her kommer en ekvipage, for hvem kun det bedste er godt nok.

Equiline tilbyder også i øvrigt et stort udvalg i sadler og trenser i deres Equiline Saddle Division.

Equiline til hesten

Du kan få alle former for beklædning til din hest fra Equiline.

F.eks. finder du smarte sadelunderlag i enhver tænkelig stil og farve. Med mulighed for selv at designe dit eget sadelunderlag, uanset om det er til dressur eller spring.

Tjek også det store udvalg af forskellige bandager og hutter. Samt en taske til hjelm eller støvler eller et boksgardin. Equilines fleecedækkener kan ligeledes kan designes, efter eget ønske, så det matcher til dit sadelunderlag.

Equiline til rytteren

Til rytteren tilbyder Equiline alt i stilfuld beklædning lige fra yderst til inderst.

Her finder du både det praktiske tøj til det daglige arbejde med hesten og de flotte, stilfulde og klassiske garderober til ridestævnet.

Så uanset om du har brug for et par gode ridebukser og en varm og vindtæt ridetrøje til den daglige træning eller hyggetur på hesten, eller du skal tage dig bedst muligt ud til ridestævnet, finder du tøj og tilbehør fra Equiline, som matcher behovet.

Alt sammen i et design og en kvalitet, som skriger ”Made in Italy”.

Køb Equiline Engros hos Sydgros.dk

Hos Sydgros.dk kan du bestille Equiline engros til din rideudstyrsbutik eller dyrehandel.

Som forhandler kan du bestille online med hurtig levering fra vores engros-webshop. Det er nemt, hurtigt og alle dine bestillinger samles på en enkelt faktura hver måned.

Det gør det nemt at forhandle de populære Equiline-produkter, og sikre, at du altid har det på hylderne, som kunderne efterspørger.

Så opret dig som forhandler i dag, og giv dine kunder den bedste beklædning til både hest og rytter.

KONTAKT

Bladknæk 34,
DK-6200 Aabenraa

Tlf: +45 74 61 45 01
sydgros@sydgros.dk

CVR nr. 26310733

Sociale medier

   Bucas
  Covalliero
  Equiline
  Horka
  Kask
  Leovet
  Parlanti